Sprængt svinekam med aspargesfrikassé
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med salt og sukker og læg det i en plastpose i køleskab 11/2-2 døgn. Vend posen af og til.
Skyl kødet. Kom det i en gryde med kogende vand så det lige dækker. Bring det i kog, og fjern skummet. Tilsæt de rensede urter og peberkorn. Smag på suppen efter 10 minutter; er den meget salt skiftes vandet. Kog ved lav varme under låg ca. 1 time. Bruges stegetermometer skal centrumtempera-turen være 65 grader, så er kammen færdig. Tag kødet op, og lad det hvile tildækket i ca. 20 minutter, mens frikasséen laves. Skær aspargeserne i passende stykker. Smelt smørret og pisk melet i. Spæd med suppen til passende konsistens. Tilsæt fløde, og lad det koge igennem. Kom aspargeserne i; de skal have 4-5 minutter. Smag til og vend klippet brøndkarse i lige inden servering. Skær kødet i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 13261 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne