Varmrøgede laks med bladbeder og chilihollandaise
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 150 grader.
Fjern bladene fra bladbederne og skær stilken bort. Del bladene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand. Del laksen i 4 portioner og læg dem i en smurt, ildfast form og sæt den tildækket i ovnen i 15 min. Pisk æggeblommerne til de skummer og bland dem sammen med lidt vand, vineddike og sambal oelek over et vandbad. Smelt smørret og pisk det forsigtigt i æggeblommerne, smag derefter til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Skær chili i små strimler og rør dem i hollandaisen. Server laksen kold med sovsen lunken. Fordel salatbladene på tallerkner og læg laksen oven på, hæld dernæst sovsen over. |
|
Opskriften er vist 12445 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne