Kylling med rød karry sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kyllingen i ca. 10 stykker.
Opvarm olien i en tykbundet gryde. Rist karrypasta, hvidløg, galanga, citrongræs, kaffir limeblade og nelliker heri. Kom lidt kokosmælk i, så krydderierne ikke brænder på Tilsæt kyllingestykkerne og lad dem stege i 5 minutter. Kom derefter grøntsager, koncentreret tomatpure og resten af kokosmælken i. Lad det hele simre i 20-30 minutter uden låg, eller til kyllingestykkerne er gennemkogte. Kyllingestykker med ben må ikke koge så længe, at kødet falder fra benene. Smag til med fiskesovs og sukker. Retten pyntes med friske basilikumblade og serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 83890 gange,
og udskrevet 1022 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer JC - 2008-07-08 13:23:02 Rigtig god opskrift; står også i Mit Thaikøkken 1. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne