Tyrkisk youghurt kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Blend rød- og hvidløg. Brænd kommen og paproka af og knus det. Rør alle ingredienserne sammen og mariner kyllingstykkerne i køleskabet i 24 timer. Udben evt lårene inden marinering og kog en fond på benene. Kyllingestykkerne steges i ovn eller på grill.
Serveres med cous-cous kogt på hønsefonden.
|
|
Opskriften er vist 21382 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 der er tale om spids-kommen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne