Glaserede perleløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Perleløg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Perleløgene tøes op.
Smelt sukkeret i en gryde - når det er let gyldent tilsættes smør. Når smørret skummer, kommes løgene i og steges, til de er gyldne - skru ned og lad løgene simre 5-10 min. til de er møre. |
|
Opskriften er vist 270599 gange,
og udskrevet 3003 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Søndergaard - 2022-01-28 15:27:21 Hurtigt nemt og det smager godt, troede man kunne bruge perleløg frosne, men den går ikke, min fejl. anonym - 2021-05-15 16:08:26 Kan man lave dem og så varme dem op senere anonym - 2021-01-13 17:59:44 Bare guf. Har lige lige lavet dem til restemad fra køleskabet. 👍 Olga. Pedersen - 2020-02-01 12:00:14 Rigtig gode Vibeke VJ - 2018-01-29 17:27:26 Så enkel en opskrift. Det burde jeg jo ikke kunne gøre forkert, bortset fra at jeg kom smøret i først, det tog så bare lidt længere tid før det karameliserede. men de blev meget lækre, og lidt at det søde blev brugt, for at få sovsen til at smage godt. :-) Bjørn - 2014-01-04 20:31:05 Hej bent. Du skal både fordoble sukker og smør, og ikke kun sukker for at det ikke skal klæbe sammen. Bent - 2011-02-19 23:09:38 jeg har fulgt opskriften og kommet dobbelt sukker på, som Kirsten har bemærket. Når så de er færdige, og jeg kommer den over i en skål, så bliver det hele en klæbrig hård masse, hvor løgene klæber til hinanden. Hvordan undgår jeg det? Med venlig hilsen Bent kirsten - 2005-01-01 01:01:01 syltede løg på glas kan også bruges kirsten - 2005-01-01 01:01:01 brug dobbelt så meget sukker og smør så bliver løgene perfekte dejligt - 2005-01-01 01:01:01 skønne løg møre og saftige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne