Helstegt skrubbe
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt : |
|
|
Rens og skyl skrubberne. Ven dem i rugmel. Smelt 50 g smør og 50 g margarine på en stor pande. Når fedtstoffet tager farve steges fisken 6-7 min. på hver side. Start med skindsiden.
Tag fiskene af og smelt 200 g smør til sauce. Anrettes på varm tallerken og krydres med salt og peber. Pyntes med frisk citron og persille og serveres med nye, kogte kartofler, der vendes på panden i det smeltede smør. |
|
Opskriften er vist 55467 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Nina Hansen - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er virkelig god hvis man vil tilberede skrubber. Som tilbehør kan man også lynstege almindelige og kogte kartofter skåret i kvarte stykker på den samme pande som fisken. Gerne med hakket persille og lidt peber. Andre urter er sikkert også gode til denne ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne