Rillette af hvidfisk med ansjoser, hvidløg og kapers
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : |
|
|
Fisken frigøres for skind og ben. Vend fisken i olivenolie og bag den i 10-15 minutter ved 140 grader. Rør den lune fisk med hakkede ansjoser, kapers, hvidløg, skalotteløg, limesaft, fintskåret purløg og små agurketern.
Tilsmag med salt, peber, rørsukker og limesaft og servér med brød og salat. |
|
Opskriften er vist 13546 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne