Rillette af hvidfisk med ansjoser, hvidløg og kapers

Rillette af hvidfisk med ansjoser, hvidløg og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.hvid fisk (fx kuller filet)
1 tsk.olivenolie
4 saltede ansjoser
1 spsk.kapers
2 fedknust hvidløg
1 finthakket skalotteløg
100 g.agurk uden kerner
 Saft af 1 lime
½ bdt.purløg
 Salt
 peber
 rørsukker
 limesaft
 
 
Opskrift:
Fisken frigøres for skind og ben. Vend fisken i olivenolie og bag den i 10-15 minutter ved 140 grader. Rør den lune fisk med hakkede ansjoser, kapers, hvidløg, skalotteløg, limesaft, fintskåret purløg og små agurketern.

Tilsmag med salt, peber, rørsukker og limesaft og servér med brød og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 13546 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu