Hvid mælkesauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret.
Tilsæt mel og lad det lige bage igennem under piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens.
Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 228689 gange,
og udskrevet 1148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (69 stemmer) |
|
Kommentarer ERN - 2019-03-08 15:57:18 god opskrift, man ender ikke med en halv- eller en hel liter sovs Nina - 2018-10-24 10:18:07 God sovs anna - 2018-02-27 14:56:10 kan den også bruges til spagetti Mig :D - 2011-08-24 18:04:51 Jeg har lavet sovs 1 gang i mit liv ( er 12, og laver mad hver aften.... Elsker at lave mad :D ) Men nu skal jeg så lave remulade-sovs..... så krydser fingre får at det bliver godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne