Mælkesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
3 dl mælk varmes under omrøring op til kogepunket. ½ dl mælk og 2 spsk mel rystes sammen til en jævning og røres i den kogende mælk.
Saucen koges igennem i 5 min. under konstant omrøring, hvorefter det sammenpiskede æg tilsættes. Smages til med muskatnød, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 36954 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Nour - 2011-05-17 15:38:11 jeg brugte det sphagetti den var super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne