Mælkesovs

Mælkesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.letmælk
2 spsk.hvedemel
1 æg
1 tsk.Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
3 dl mælk varmes under omrøring op til kogepunket. ½ dl mælk og 2 spsk mel rystes sammen til en jævning og røres i den kogende mælk.

Saucen koges igennem i 5 min. under konstant omrøring, hvorefter det sammenpiskede æg tilsættes.

Smages til med muskatnød, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 36954 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-17 15:38:11
jeg brugte det sphagetti den var super