Vanillebudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælk, sukker og vanilje koges op. Æggeblommer røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.
Cremen tilsættes den udblødte husblas, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles. Den letpiskede fløde vendes i den afkølede creme, fyldes i forme og hærdes i køleskab. |
|
Opskriften er vist 74381 gange,
og udskrevet 1400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer 003002030402:3 - 2013-10-08 15:10:48 det er vigtigt at mælke/ægge massen er lunget så husblassen kan smelte ellers kan der komme klumper i som ikke ret mange ønsker ps jeg er 11 år og kan lave den selv Morten - 2012-12-05 17:57:25 Ps: dette er altså en opskrift på en fromage og ikke en budding! **VIGTIGT AT HUSKE** Karen - 2011-11-04 21:52:33 Mmh, hvor lækkert. Skal ikke spises i for store mængder. Småt, men godt. mette - 2009-02-21 18:08:23 Dette er ikke en budding, men en fromage ! Jacob Jensen - 2008-12-20 14:29:56 Simpelt men nok så genialt =) Per - 2007-01-21 12:03:32 Det er ikke nødvendigt at sigte cremen, det er nok at fiske den flækkede vanillestang op med en gaffel. Per - 2007-01-21 12:02:05 Jeg valgte at servere buddingen med en chokoladesauce, men en frugtsauce kunne jo også bruges. michael - 2005-01-01 01:01:01 super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne