Laksemouse
Hovedingrediens : LakseFisk - Kogt laks Indsendt : Red : |
|
|
Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 minutter, tages op og smeltes i vandbad.
Laksen mixes i blender eller kødhakker sammen med fiskesuppe, fløden og dilden. Den smeltede husblas røres i, og moussen smages til med citronsaft, salt og peber. Den røgede laks skæres i ca. 2 cm brede strimler, som lægges i bunden af små portions skåle. Laksemoussen fordeles i formen. Stilles herefter i køleskab i 4-5 timer. Dildsauce Mayonnaise og creme fraîche røres sammen, tilsættes dild og smages til med salt og peber. Servering Portionsskålene dyppes 10-12 sekunder i varmt vand og vendes ud på en tallerken. Server med flüte og sauce til. Anret evt. på et salatblad - det ser flot ud. Den røgede laks kan evt. udelades. |
|
Opskriften er vist 31760 gange,
og udskrevet 961 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2010-04-14 19:10:49 Kan mousen fryses og hvis den kan, hvor længe kan den holde sig i fryseren? Annie Barthels - 2005-01-01 01:01:01 god og meget populær - lavet til 50 personer til bryllup |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne