Spinatsouflé med zucchini
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Skær zucchinien i småstykker og kom dem i en gryde med lidt olivenolie og hvidløg. Sauter dem, så de er møre og kom dem i en blender, tilsæt salt og peber og blend til en grov masse. Sauter spinaten af med olie og kom den i en sigte, så al vandet sigtes fra. Lav en bechamel ved at smelte smør i en gryde og tilsætte melet. Når massen har fået en brun farve, tilsættes varm piskefløde under piskning. Smag til med salt og peber samt revet muskatnød og revet parmesanost. Saucen blendes med spinaten og zucchini samt fire æggeblommer. Pisk seks æggehvider stive og vend dem forsigtigt i massen. Kom massen i en souffleform, der er smurt med smør, og bag den ved 175 grader i ca. 45 min. Ovnen må ikke åbnes under bagningen, da souffleen ellers falder sammen. Serveres evt. med tomatpesto og grissini.
|
|
Opskriften er vist 9900 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne