Grøntsagsspækket svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Créole Indsendt : Red : |
|
|
Hinder og fedt skæres bort fra kødet, dog skal du lade 1/2 cm fedt blive
tilbage. I fedtet bindes smagen.
Cajun Blackened Beef blandes med sennepspulver. Smørret smeltes over middelvarme i en stor stegepande, og kryd-derierne blandes i. Grøntsagerne undtagen hvidløget sauteres i 2-3 min. Tilsæt hvidløg og rør godt rundt på panden. Blandingen sættes tilside i en skål (lad det ikke stå på panden, for så mister grntsagerne deres sprødhed). Skær derefter ca 10 mindre snit på langs ned i stegen. Hver snit skal være ca 5 cm. langt,og så dybt at det ikke går igennem på den anden side. Snittene skal ligge med 2 cms mellemrum og fungere om lommer. Hvert snit fyldes med grøntsagsblanding. Læg stegen på et lag af grøntsagsblandingen og dæk den til slut med et lag. Lad stegen stå og trække med krydderierne i et døgn i køleskabet for at få smag. Steges i ovn ved 150 grader ca 1 time pr. kilo. Lad stegen hvile et kvarter, inden den skæres ud. Grøntsagsblandingen er et fortræffeligt tilbehør til stegen. Hertil serveres fx. ovnstegte cajun kartofler med Creole Seasoning og hvidløg eller Maquechoux (indiansk majsstuvning). |
|
Opskriften er vist 9128 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne