Stegt svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rids sværen med 1 ½ cm's mellemrum med en skarp kniv.
Hak kommensfrøene, pil hvidløget og hak det fint. Rør begge dele med olie og paprika. Gnid stegen grundigt med blandingen, pak den i sølvpapir og lad den stå køligt natten over. Tænd ovnen på 200 gr. (varmluft: 180 gr.) Pak stegen ud af folien og kom salt ned mellem de enkelte svær. Krydr med salt og peber. Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen ligger så lige som muligt. Sæt den på den midterste rille i den varme ovn. Lad nu kammen stege 30 minutter. Hæld af og til lidt stegefedt over. Pil løg, gulerødder og selleri, og skær alt i terninger. Det andet hvidløg pilles kun. Alle grøntsager og laurbærbladet lægges med i bradepanden. Ovnen skrues ned til 180 gr. Tilsæt ½ l vand. Lad nu kam og grøntsager stege i ca. 1 ½ time. Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i ca. 20 minutter. Hæld sky og grøntsager gennem en sigte i en gryde og lad den eventuelt koge noget ind. Smag saucen til og servér den til stegen. |
|
Opskriften er vist 15599 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne