Glaseret svinekam med æble- og spinatfyld
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Skyl spinatbladene, blanchér dem 2 minutter i kogende vand og hak dem groft med en kniv. Skær abrikoserne i små terninger. Riv æblet groft. Bland alle delene med ost og appelsinskal.
Skær løget i tynde skiver. Skær med en skarp kniv en lomme på 5 cm midt i svinekammen hele vejen igennem. Åbningen skal ikke være større, end at fyldet lige netop kan presses i. Læg stegen i et ovnfast fad, drys med salt og peber. Læg løgringene i bunden af fadet og hæld vand ved. Stil kødet i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader. Efter 45 minutter fordeles sennepen på stegens overflade og der drysses med farin. Sæt stegen tilbage i ovnen og steg den endnu 30 minutter. Lad kødet stege i alt 11/4 time. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen i kødet være 70 grader. Så er stegen færdig. Tag kødet ud af ovnen og lad det hvile ca. 20 minutter. Si skyen over i en lille gryde, skum den og tilsæt appelsinsaften. Gem 1 spsk til jævning. Giv saucen et opkog, jævn den med majsstivelse udrørt i appelsinsaft og smag til. Serveres med ovnstegte kartofler og smørdampet spinat. |
|
Opskriften er vist 15535 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne