Stegt, rødt svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Fjern alt fedt fra svinekødet og læg kødet i et dybt fad.
Marinade: Pisk alle ingredienser sammen til marinaden og hæld den over kødet. Tag gummihandsker på og gnid marinaden grundigt ind i kødet overalt. Dæk fadet til og lad stå på køl i 2-3 timer eller til følgende dag. Forvarm ovnen til 200º. Dryp marinaden af og læg stegen på en rist over en bradepande. Sæt stegen i ovnen i 10 minutter. Pensl mere marinade over kødet, skru ovnen ned til 180º og steg videre i 20-30 minutter, til stegen er gennemstegt. Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 10 minutter. Skær den i tynde skiver og server dem sammen med dampkogte, langkornede ris eller kom kødet i nudelretter, supper eller omeletter. |
|
Opskriften er vist 12443 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne