Flæskesteg med krydderurter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rids sværen og skær svær sværlaget løs fra stegen. Fordel de finthakkede krydderurter på spæklaget. Kom spæklaget tilbage på stegen så det dækker krydderurterne.
Kom stegen i et ovnfast fad og sæt den i en kold ovn, som derefter skrues op på 200 grader. Steg flæskestegen 1½ time, til centertemperaturen er 65 grader. Når halvdelen af stegetiden er gået, kommes bouillon i fadet. Den bruges til sovs efter stegningen. Jævn skyen til sovs og servér med kogte græntsager og kartofler. |
|
Opskriften er vist 24854 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer jeg er smuk? - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk kage. put lidt kanel på, det gir den et ekstra pift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne