Fasanbryst med portvinscremesauce
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet brunes på en pande
Brysterne lægges på med skindsiden nedad - steger ca. 3 min. - drys med lidt salt og vend dem, drys igen med lidt salt
Efter yderligere 3 min. stegning tages brysterne af panden og lægges på skærebræt.
Portvinen hældes på panden og gives et kort opkog Tilsæt piskefløden og kog saucen jævn Smag til med salt og farv evt. saucen med lidt madkulør - lysebrun Brysterne skæres i skiver på skrå Saucen serveres for sig |
|
Opskriften er vist 23336 gange,
og udskrevet 759 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne