Fasanbryst med druer og valnødder

Fasanbryst med druer og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fasanbryst med druer og valnødder, billede 4 Fasanbryst med druer og valnødder, billede 1 Fasanbryst med druer og valnødder, billede 2 Fasanbryst med druer og valnødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 fasanbryster uden ben
25 g.smør
 
 Sovs:
2 dl.portvin
5 dl.piskefløde
 kulør
 
75 g.honning
50 g.smør
75 g.valnødder
150 g.halve udstenede vindruer
 
Opskrift:
Fasanbrysterne steges rosa på panden i 25 g brunt smør. Hanbrysterne i ca 2 min på hver side, hunbrysterne i ca 1 ½ min på hver side. Lægges på et skærebræt med lidt stanniol over. Trækker i ca 2 min.

Sovs:
Panden koges af med portvin og piskefløde til saucen har en passende konsistent. Farv evt med lidt kulør.

Honningen smeltes i en gryde. Tilsættes 50 g smør. Valnødderne og druer kommes i og det hele simre 2-3 min.

Brysterne skæres i tynde skiver på skrå og anrettes med tilbehøret.





karakterer:
Opskriften er vist 185510 gange,
og udskrevet 5658 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (66 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-11-03 17:57:12
Enkelt og lækkert

  -   2021-12-03 21:07:19
Smagte fantastisk. På billederne er der bacon rundt om kødet, men det står ikke i opskriften??? Lavede det dog uden bacon, og det var virkelig en succes.

  -   2020-10-03 10:33:26
kan den serveres til frokost, hvor den er lavet 2 timer før? måske med et stykke lækkeret brød til?

  -   2018-10-14 21:45:26
Skal fasan ikke være gennemstegt?

  -   2017-11-22 19:05:02
findes ikke opskrift til fasena brøst med honning og vannøder?

  -   2017-01-05 15:35:44
Hurtigt og super velsmagende

  -   2016-11-21 08:49:36
Det hurtigste, lettetse og bedste fasanopskrift jeg har prøvet. Her er en opskrift hvor fasanen ikke bliver tør. En god kålsalt fungerede godt som tilbehør og modspil til det søde i drue,valnødder og portvinssovsen.

  -   2013-11-23 19:37:17
Fantastisk smag - og kort tilberedningstid .... 5 guldstjerner herfra

  -   2013-02-13 10:23:59
Forslag til andet tilbehør: kog panden af i rødvin og smag til med gorgonzola, fintskåret rød snack peber og rødløg småsimre i lidt smør og smages til med salt og peber og et par kogte asparges kartofler til. UHM

  -   2013-02-08 15:05:00
Skøn og hurtig måde at lave vildt på til gæstemad . Dog kan man sagtens lave dobbelt portion af drue/valnød tilbehøret. Blandede stegte svampe giver retten det sidste pift. Velbekomme

  -   2011-11-12 09:44:43
Super lækker - meget fin gæstemad der ikke tager lang tid i køkkenet. Rodfrugter som ekstra tilbehør er en go ide og klæder retten.

  -   2009-10-20 11:12:24
Læg Fasanbrysterne tilbage i saucen og hold dem varme i ovnen. De kan godt serveres hele.

  -   2007-01-02 17:39:45
Opskriften blev anvendt til vores nytårsmenu med tilbehør som anbefalet af Frank. Jeg kan p.g.a roserne fra gæster kun sige GOD APPETIT.

  -   2005-01-01 01:01:01
med lidt tilbehør af : en sød kartoffel en pastinak og en squash der er skåret i strimler og lagt i et ildfast fad med lidt olie over og 20 til 25 min i ovn ved 225 gr. er den rigtig god. velbekomme.