Fasanbryst med druer og valnødder
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasanbrysterne steges rosa på panden i 25 g brunt smør. Hanbrysterne i ca 2 min på hver side, hunbrysterne i ca 1 ½ min på hver side. Lægges på et skærebræt med lidt stanniol over. Trækker i ca 2 min.
Sovs: Panden koges af med portvin og piskefløde til saucen har en passende konsistent. Farv evt med lidt kulør. Honningen smeltes i en gryde. Tilsættes 50 g smør. Valnødderne og druer kommes i og det hele simre 2-3 min. Brysterne skæres i tynde skiver på skrå og anrettes med tilbehøret. |
|
Opskriften er vist 185510 gange,
og udskrevet 5658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Steen - 2024-11-03 17:57:12 Enkelt og lækkert Jeannette - 2021-12-03 21:07:19 Smagte fantastisk. På billederne er der bacon rundt om kødet, men det står ikke i opskriften??? Lavede det dog uden bacon, og det var virkelig en succes. kathrine - 2020-10-03 10:33:26 kan den serveres til frokost, hvor den er lavet 2 timer før? måske med et stykke lækkeret brød til? anonym - 2018-10-14 21:45:26 Skal fasan ikke være gennemstegt? victor - 2017-11-22 19:05:02 findes ikke opskrift til fasena brøst med honning og vannøder? Jens H - 2017-01-05 15:35:44 Hurtigt og super velsmagende Leif - 2016-11-21 08:49:36 Det hurtigste, lettetse og bedste fasanopskrift jeg har prøvet. Her er en opskrift hvor fasanen ikke bliver tør. En god kålsalt fungerede godt som tilbehør og modspil til det søde i drue,valnødder og portvinssovsen. anonym - 2013-11-23 19:37:17 Fantastisk smag - og kort tilberedningstid .... 5 guldstjerner herfra Kirsten - 2013-02-13 10:23:59 Forslag til andet tilbehør: kog panden af i rødvin og smag til med gorgonzola, fintskåret rød snack peber og rødløg småsimre i lidt smør og smages til med salt og peber og et par kogte asparges kartofler til. UHM Eeva - 2013-02-08 15:05:00 Skøn og hurtig måde at lave vildt på til gæstemad . Dog kan man sagtens lave dobbelt portion af drue/valnød tilbehøret. Blandede stegte svampe giver retten det sidste pift. Velbekomme Eeva - 2011-11-12 09:44:43 Super lækker - meget fin gæstemad der ikke tager lang tid i køkkenet. Rodfrugter som ekstra tilbehør er en go ide og klæder retten. Lone - 2009-10-20 11:12:24 Læg Fasanbrysterne tilbage i saucen og hold dem varme i ovnen. De kan godt serveres hele. Annelise Andersen - 2007-01-02 17:39:45 Opskriften blev anvendt til vores nytårsmenu med tilbehør som anbefalet af Frank. Jeg kan p.g.a roserne fra gæster kun sige GOD APPETIT. frank - 2005-01-01 01:01:01 med lidt tilbehør af : en sød kartoffel en pastinak og en squash der er skåret i strimler og lagt i et ildfast fad med lidt olie over og 20 til 25 min i ovn ved 225 gr. er den rigtig god. velbekomme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne