Grydestegte duer (Tamduer)

Grydestegte duer (Tamduer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Grydestegte duer (Tamduer), billede 4 Grydestegte duer (Tamduer), billede 1 Grydestegte duer (Tamduer), billede 2 Grydestegte duer (Tamduer), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 unge tamduer
1 bdt.persille
 salt
 peber
30 g.smør
 vand
 
 Sauce:
2.5 dl.piskefløde
 kulør
 
Opskrift:
Skyl duerne og fyld dem med persille, krydr med salt og peber. Brun duerne i smør i en stegegryde. Spæd med vand. Steges møre for svag varme.

Når de er færdigstegte, si suppen, og kog den tyk med fløden. Smages til med salt og peber.

server med hvide kartofler, sovs og agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 13011 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-09 13:01:47
Der mangler at blive tilføjet "æbler" til ingredienserne. Der står i beskrivelsen at der skal æbler i tern i ...