Grydestegte duer (Tamduer)
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl duerne og fyld dem med persille, krydr med salt og peber.
Brun duerne i smør i en stegegryde. Spæd med vand. Steges møre for svag varme.
Når de er færdigstegte, si suppen, og kog den tyk med fløden. Smages til med salt og peber. server med hvide kartofler, sovs og agurkesalat. |
|
Opskriften er vist 12912 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maruska - 2012-04-09 13:01:47 Der mangler at blive tilføjet "æbler" til ingredienserne. Der står i beskrivelsen at der skal æbler i tern i ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne