Afrikansk strudsesteg
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg Oprindelsesland : Afrika Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser til marinaden. Anbring kødet i et fad af passende størrelse og dæk til med marinade. Dæk fadet tæt til og anbring i køleskabet i 2-3 dage.
Tag kødet op af marinaden og si resten af marinaden, fjern laurbærbladet. Opvarm olien i en støbejernsgryde og brun det marinerede kød ved høj temperatur. Krydr med salt og peber. Tag kødet op og rist det røgede bacon i gryden. Tilsæt det der er gemt fra marinaden og tilsæt efter 5 min. 2/3 af den flydende marinade samt vand. Læg atter kødet i gryden og lad det koge let i ca. 1 time. Tag kødet op igen og jævn skyen med mel samtidig med at bouillonterningen tilsættes. Krydr med salt, peber, paprika og en sjat rødvin. Lad det koge let i 5 min. mere. Skær kødet i skiver og inden servering lægges det atter ned i saucen til opvarmning. Serveres med nudler, flutes og blandet salat. |
|
Opskriften er vist 18685 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer jyden - 2007-02-10 13:52:44 dejlig culotte, og en god marinade, men det der vineddike gør det lidt surt, til sovsen , men jeg kom sukker i og piskefløde i, så blev sovsen rigtig god,jeg gav den 15-20 mim. mere i gryden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne