Fasanbryst Catalane

Fasanbryst Catalane, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben

Oprindelsesland : Spanien

SpanienKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Fasanbryst Catalane, billede 4 Fasanbryst Catalane, billede 1 Fasanbryst Catalane, billede 2 Fasanbryst Catalane, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Sauce:
200 g.champignon
25 g.smør
0.5 dl.Vildbouillon
0.25 spsk.hvedemel
2.5 dl.Piskefløde
1 dl.Portvin, rød
 
4 fasanbryster uden skin og ben
 
 Pommes rissoles:
800 g.små kogte kartofler
 
 Tilbehør:
4 tomater
100 g.vindruer, grønne
 
 Pynt:
1 bdt.persille, frisk
 
Opskrift:
Start med tilbehøret.
Tomaterne kvartes og indmaden tages ud og kasseres, tomatkødet skæres i strimler, dette kaldes for tomat concasse.
Vindruerne halveres, er der sten i tages disse ud.

Sauce:
Champignonerne skal helst være små men store i kvarte eller skivede kan også bruges.
Champignonerne ristes let i smeltet smør, tilsæt vildtbouillon og og damp møre Drys hvedemel over og rør det ind, tilsæt piskefløde og portvin og koges ind til en jævn sauce.

Fasan:
Fasanbrysterne krydres med salt og peber, vendes i mel steges på panden i smør med indersiden opad i ca. 9 minutter i alt ved jævn varme

Pommes rissoles:
Kartoflerne steges i det overskydende smør.

Serveres med sauce kartofler, druer, tomat concase og et drys hakket persille.

Har saucen sat sig for meget er blevet for tyk kan den spædes op med portvin og piskefløde.





karakterer:
Opskriften er vist 32408 gange,
og udskrevet 1088 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-30 19:55:25
smager dejligt - lækkert tilbehør med vindruer - namnam

  -   2007-05-02 11:20:36
middagsmad