Fasanbryst Catalane
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Oprindelsesland : Spanien Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med tilbehøret.
Tomaterne kvartes og indmaden tages ud og kasseres, tomatkødet skæres i strimler, dette kaldes for tomat concasse. Vindruerne halveres, er der sten i tages disse ud. Sauce: Champignonerne skal helst være små men store i kvarte eller skivede kan også bruges. Champignonerne ristes let i smeltet smør, tilsæt vildtbouillon og og damp møre Drys hvedemel over og rør det ind, tilsæt piskefløde og portvin og koges ind til en jævn sauce. Fasan: Fasanbrysterne krydres med salt og peber, vendes i mel steges på panden i smør med indersiden opad i ca. 9 minutter i alt ved jævn varme Pommes rissoles: Kartoflerne steges i det overskydende smør. Serveres med sauce kartofler, druer, tomat concase og et drys hakket persille. Har saucen sat sig for meget er blevet for tyk kan den spædes op med portvin og piskefløde. |
|
Opskriften er vist 32408 gange,
og udskrevet 1088 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-30 19:55:25 smager dejligt - lækkert tilbehør med vindruer - namnam spanien - 2007-05-02 11:20:36 middagsmad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne