Fasanbryster

Fasanbryster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fasaner
 årstidens grøntsager
 bouillon (hønse eller grønsags)
 evt.gorgonzola
 smør
 hvedemel
 æg
 rasp
 salt
 peber
 piskefløde
 evt.kulør
 ris / frisk pasta / kartofler
 
Opskrift:
Man skærer fasanbrysterne fri af skroget.

Skroget brunes sammen med nogle grøntsager (løg, persille, porre, gulerødder persille m.m.) der lægges lidt pasta bouillon ved, sammen med vand (max 1 ½ l) Fongen koges i ca. 1 time. Fongen sis, og kødet fra skroget kan bruges til en tærte eller serveres til brystet, biksemad eller kun det din fantasi sætter grænser for, grøntsagerne kasseres.

Man laver en opbaget sovs af smør, mel og bouillonen, sovsen smages til med piskefløde salt/peber, gorgonzola ost og evt. lidt sukker. Sovsen kan tilsættes lidt kulør (er kun for farvens skyld).

Fasanbrysterne vendes i mel, æg derefter i rasp med salt/peber. Brysterne steges i smør for svag varme i ca. 4–5 min på hver side.

Fasanbrysterne serveres med årstidens grøntsager. Sovsen og enten ris / frisk pasta eller kartofler efter smag og behag.





karakterer:
Opskriften er vist 38860 gange,
og udskrevet 980 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu