Fasanbryster
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
|
|
Man skærer fasanbrysterne fri af skroget.
Skroget brunes sammen med nogle grøntsager (løg, persille, porre, gulerødder persille m.m.) der lægges lidt pasta bouillon ved, sammen med vand (max 1 ½ l) Fongen koges i ca. 1 time. Fongen sis, og kødet fra skroget kan bruges til en tærte eller serveres til brystet, biksemad eller kun det din fantasi sætter grænser for, grøntsagerne kasseres. Man laver en opbaget sovs af smør, mel og bouillonen, sovsen smages til med piskefløde salt/peber, gorgonzola ost og evt. lidt sukker. Sovsen kan tilsættes lidt kulør (er kun for farvens skyld). Fasanbrysterne vendes i mel, æg derefter i rasp med salt/peber. Brysterne steges i smør for svag varme i ca. 4–5 min på hver side. Fasanbrysterne serveres med årstidens grøntsager. Sovsen og enten ris / frisk pasta eller kartofler efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 38834 gange,
og udskrevet 980 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne