Braiseret fasanbryster med med løg og timian
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasan brysterne skæres fra skroget (skroget bruges til fond) løgene skæres i både. Brysterne, løgene, hvidløg og timian svitses i olien i ca. 2 min. krydders med salt/peber.
Fløde tilsættes og det hele simre videre i ca. 10 min, der røres i retten et par gange under stegningen. Tilbehør: Rucola salat med jordbær og bacon Frisk pasta, kartofler eller ris |
|
Opskriften er vist 42335 gange,
og udskrevet 1222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne