Fasanbryster som wienerschnitzel

Fasanbryster som wienerschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fasanbryster som wienerschnitzel, billede 4 Fasanbryster som wienerschnitzel, billede 1 Fasanbryster som wienerschnitzel, billede 2 Fasanbryster som wienerschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Fasanbryster
 Salt
 Peber
 
 Panering:
1 Æg
 hvedemel
 Rasp
 
 Stegning:
 Smør
 
 Dreng:
2 Citronskiver
 Revet peberrod
 Kapers
4-6 Ansjosfileter (Benfri sild)
 
Opskrift:
Fasanbrysterne bankes let hvor den er tykkest, så den har ca. samme tykkelse. Krydres med salt og peber.

Panering:
Fasanbrysterne vendes i mel, derefter i æg og rasp.

Stegning:

Steges på panden i smør ca. 3 min. på hver side, ved god varme.

Dreng:
Skær en citronskive. Sno en ansjosfilet om din lillefinger så der bliver et hul, og stil denne på citronskiven og fyld hullet med kapers. Top med høvlet peberrod.

Drengen lægges på fasanbrystet inden servering.

Hertil anbefales brasede kartofler med grønærter og brunet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 34926 gange,
og udskrevet 1035 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-20 09:12:44
Utrolig lækker og saftigt. Vi har lavet fasan masser af gange, men denne opskrift er den ultimative bedste vi har prøvet. Det er så enkelt, at tilbehøret kan varieres uendeligt. Tak for en fantastisk opskrift.

  -   2010-11-14 21:53:07
Utrolig lækkert, og nemt.(undlod pyntet) Jeg dryssede lårene med salt, peber, og timrian, kom bacon omkring, brunede dem godt, kom lidt fløde og vand til og lod dem simre i det i ca 45 min, sigtede væden fra og jævnede til sovs. godt til både alm. og hassel bagte kartofler.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager bare super godt, kødet bliver ikke tør på denne måde, kan varmt anbefales

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig saftig fasan. Tilbehøret lidt let. Vi fandt,at rigtige kartofler med helstegte svampe var bedre.Karakteren er givet på grund af kødet.