Fasanbryster som wienerschnitzel
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasanbrysterne bankes let hvor den er tykkest, så den har ca. samme tykkelse.
Krydres med salt og peber.
Panering: Fasanbrysterne vendes i mel, derefter i æg og rasp. Stegning: Steges på panden i smør ca. 3 min. på hver side, ved god varme. Dreng: Skær en citronskive. Sno en ansjosfilet om din lillefinger så der bliver et hul, og stil denne på citronskiven og fyld hullet med kapers. Top med høvlet peberrod. Drengen lægges på fasanbrystet inden servering. Hertil anbefales brasede kartofler med grønærter og brunet smør. |
|
Opskriften er vist 34926 gange,
og udskrevet 1035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-11-20 09:12:44 Utrolig lækker og saftigt. Vi har lavet fasan masser af gange, men denne opskrift er den ultimative bedste vi har prøvet. Det er så enkelt, at tilbehøret kan varieres uendeligt. Tak for en fantastisk opskrift. Rikke - 2010-11-14 21:53:07 Utrolig lækkert, og nemt.(undlod pyntet) Jeg dryssede lårene med salt, peber, og timrian, kom bacon omkring, brunede dem godt, kom lidt fløde og vand til og lod dem simre i det i ca 45 min, sigtede væden fra og jævnede til sovs. godt til både alm. og hassel bagte kartofler. Bente - 2005-01-01 01:01:01 Smager bare super godt, kødet bliver ikke tør på denne måde, kan varmt anbefales kaybi - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig saftig fasan. Tilbehøret lidt let. Vi fandt,at rigtige kartofler med helstegte svampe var bedre.Karakteren er givet på grund af kødet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne