Rød bladbede salat med grønne asparges og panchetta

Rød bladbede salat med grønne asparges og panchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 bladeRød bladbede
2 bdt.Felt salat
1 bdt.Rucolasalat
100 g.Mozzarella
6-8 Grønne asparges
6-8 Soltørrede tomater
100 g.Panchetta
1 Brød
 Hvidløg
 persille
6 spsk.olivenolie
3 spsk.hvidvinseddike
 
Opskrift:
Skær enderne af de grønne asparges, og blancher dem forsigtigt i vand med lidt salt og smør i. De skal stadig være med bid i.

Skyl de røde bladbeder og skær dem i grove strimler.

Olie, eddike, salt og peber blandes i en skål og piskes, til salten er smeltet. Heri kommes den røde bladbede, plukket og skyllet rucula. Bland det i dressingen.

Pluk mozzarellaen i passende stykker og kom den i salaten sammen med de soltørrede tomater, asparges skåret i passende stykker og ristet panchetta.





karakterer:
Opskriften er vist 15908 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu