Rød bladbede salat med grønne asparges og panchetta
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
|
|
Skær enderne af de grønne asparges, og blancher dem forsigtigt i vand med lidt salt og smør i. De skal stadig være med bid i.
Skyl de røde bladbeder og skær dem i grove strimler. Olie, eddike, salt og peber blandes i en skål og piskes, til salten er smeltet. Heri kommes den røde bladbede, plukket og skyllet rucula. Bland det i dressingen. Pluk mozzarellaen i passende stykker og kom den i salaten sammen med de soltørrede tomater, asparges skåret i passende stykker og ristet panchetta. |
|
Opskriften er vist 15908 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne