Svinekam med ferskner
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rids sværen på kammen.
Hæld væden fra den ene dåse ferskener og riv ferskenerne i mindre stykker ned i en bradepande. Bland dem med smør, timianblade, salt, peber og to finthakkede hvidløgsfed.
Vend kammen og skær en lomme skråt ned på langs af kødstykket. Der skal ikke skæres helt ud til enderne. Pres smørmassen godt ind i lommen. Læg baconstykkerne på tværs hen over lommen.
Til sidst snøres stegen. Vend den og læg den i bradepanden. Timiankvistene lægges i bunden af bradepanden sammen med hele upillede hvidløgsfed og indholdet af den anden dåse ferskener. Til sidst hældes lidt hvidvin i bunden af bradepanden, og sværen gnides med salt og en anelse olivenolie. Steg kødet i ovnen i en god times tid ved 220 grader og lad det hvile i et kvarter bagefter. Imens stegen hviler, hælder man fedtet fra bradepanden, tilsætter lidt vand og moser hvidløgsfeddene – så har man en dejlig sauce. |
|
Opskriften er vist 9938 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne