Peking gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små, tynde skiver.
Rør en marinade af sherry, soya sauce, 2 spsk olie, farin, ingefær og to pillede, pressede hvidløgsfed. Vend kødet i marinaden og stil det køligt i et par timer. Pil løgene og rens peberfrugterne. Skær begge dele i tynde ringe. Hæld kogende vand over tomaterne. Lad dem stå et øjeblik. Flå dem og skær dem i stykker. Dup kødet tørt i køkkenrulle og brun det i olien i en gryde. Tag det op. Læg løgene i gryden. Lad dem gyldne. Tilsæt peberfrugterne. Lad det snurre i 5 min. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt tomater, bouillon, marinaden og to pressede hvidløgsfed. Læg låg på og lad det snurre, til kødet er mørt og grønsagerne sprøde. Jævn saucen og smag den til. Servér løse ris til |
|
Opskriften er vist 13832 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne