Rosenkålsgryde
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i store terninger. Pil løgene og skær dem i ringe.
Brun kødet i smør i en gryde og tilsæt løgene. Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Kom et par kviste persille samt timian og salvie ved. Læg låg på gryden og lad det snurre ca. ½ time ved svag varme. Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger. Læg dem i gryden sammen med rosenkålen og lad det koge, til alt er mørt, 10 -15 min. Smag retten til. Pisk fløden og læg den oven på retten ved serveringen - eller rør blot fløden i. Drys evt. med paprika. En grøn salat vil passe fint til |
|
Opskriften er vist 21939 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 løg er ikke angivet i ingredienser! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne