Romersk lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Oprindelsesland : Rom Indsendt : Red : |
|
|
Lammekøllen gnides med salt, ingefær og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.
Køllen tages ud og varmen dæmpes til 160 grader. Vand, hvidvin og kryddereddike blandes og hældes i bradepanden. Køllen steger i 1 1/4 - 1 1/2 time afhængig af hvor rosa man ønsker den. Saucen: Stegeskyen hældes i en gryde og skummes for fedt. Ansjoserne presses gennem en hvidløgspresser ned i saucen og rosmarin tilsættes. Saucen koger et par min. Majsstivelse og fløde røres sammen og hældes i. Saucen varmes igennem og smages til med salt og peber. Båndspaghetti eller kartofler og ærter serveres til. |
|
Opskriften er vist 11743 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer trine - 2008-06-09 13:21:22 det er en god opskrift og det smager godt Lars - 2005-01-01 01:01:01 Bradepanden skal være af metal, ellers kan den springe pga. den kolde eddike,vand og vin-blanding |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne