Florentinsk svinekam
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Nakkekamsfiletten renses. Der laves et hul gennem den (kniv og grydeskesskaft), og der drysses rosmarin i hullet fra begge sider. Stegen gnides med hvidløg, pensles med olie og der stikkes 8 nelliker ind i den, jævnt fordelt. Steges i en ovn ca. 200 grader ca. 1-1½ time. Efter at stegen er brunet, hældes der vand i bradepanden, og stegen overhældes jævnlig med sin egen sky. Stegen krydres med salt og peber og skæres i tynde skiver. Stegeskyen hældes over.
|
|
Opskriften er vist 23903 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne