Skiver af svinekam i svampesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i millimetertynde skiver. Svitses i olivenolie på en pande i meget kort tid, tages af og krydres med salt og peber.
De hakkede løg sauteres sammen med champignon skåret i skiver. Der tilsættes hakket persille og piskefløde, og det hele koges sammen. Kødet kommes i umiddelbart før servering. Krydres med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15938 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne