Fyldt svinekam med bacon og halve bagte kartofler

Fyldt svinekam med bacon og halve bagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
 salt
 peber
 
 Fyld:
2 spsk.smør
 klippet persille
1 lillerevet løg
 timian
10-12 skiverbacon
 
 Sovs:
250 g.champignoner
50 g.smør
 skyen fra kødet
 fløde
 kulør
 lidt jævning
 
Opskrift:
Serveres med halve skrubbede kartofler, penslet med olie, drysset med timian eller dild. En nem måde at få svinekam på. Kødet får et lidt dybt rids på langs. Heri fordeles det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges over kødet, som er anbragt i et ildfast fad. De halve kartofler, velskrubbede, lægges ved siden af eller i et smurt ildfast fad. Pensl med olie, drysses med salt peber og klippet grønt. Begge dele steger ved 225 grader i ca 45 minutter. Til sovsev kan anvendes friske champignoner eller svampe fra glas, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør, jævnes og småkoger nogle minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 23182 gange,
og udskrevet 778 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu