Svinekam med flødekartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rids sværen og gnid den med groft salt. Læg stegen i en bradepande og brun den 15 minutter ved 210 grader. Hæld vandet ved, skru ned til 190 grader og steg yderligere i 1 time.
Snit forårsløgene i stykker på ca. 1 cm. Læg et lag kartoffelskiver i et ovnfast fad, krydr let med salt og peber. Fordel smørklatter og slut med kartofler. Hæld fløden over og drys lidt salt på toppen. Sæt kartoflerne ned under stegen i ovnen, når stegen er brunet. Snit salaten og bland den med tomaterne. Rør olie og citronsaft sammen og vend salaten heri. Drys med lidt salt. Hæld skyen i en lille gryde, jævn den let og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 28224 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-11 17:07:13 hvem har lige set en grisebasse med "sværd" i ryggen ?????? åh I mener svær!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne