Vildtkrydret svinekam

Vildtkrydret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden svær
8 enebær
2 tsk.soya
1 tsk.peberblanding
1 tsk.timian eller rosmarin
1 tsk.salt
 
 
 
 
 
Opskrift:
Bland stødt enebær med soya, peberblanding, timian eller rosmarin og salt.

Gnid kødet med blandingen og læg det i et ovnfast fad.
Stik et stegetermometer i kødets tykkeste del.
Steg kødet ved 175 grader 1 ½- 1 ¾ time eller til termometeret viser 75 grader.
Tag stegen ud og lad den hvile under alu-folie ca 15 minutter. Skær den i skiver.
Kog fadet af med vand. Jævn evt. skyen med lidt maizena til en sauce.
Server stegen med kogte kartofler, rosenkål, gelè og saucen.

Tips:

Du kan bruge nakkefilèt i stedet for svinekam





karakterer:
Opskriften er vist 14639 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-18 09:37:18
Svinekammen skal være uden svær, men gerne med lidt fedt.