Braiseret svinekam, farseret med abrikoser
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt : Red : |
|
|
Svinekammen skæres fri for svær og farseres med udblødte abrikoser, der er blendet med løg.
Svinekammen indgnides med krydderurter (oregano, timian, salvie, basilikum m.m.), salt og peber.
Steges i ovn på et braiserunderlag af porrer, gulerødder, knoldselleri samt en smule vand.
Svinekammen kan anrettes på et fad med braiserurterne som underlag. Sværen kan steges sprød i ovn og anvendes som pynt. |
|
Opskriften er vist 15042 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer makoe - 2008-01-21 18:14:57 hvor længe i ovn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne