Braiseret svinekam, farseret med abrikoser

Braiseret svinekam, farseret med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinekam
200 g.snittet porrer
400 g.gulerødder i stave
400 g.knoldselleri i strimler
200 g.abrikoser
50 g.løg i tern
 Krydderurter
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Svinekammen skæres fri for svær og farseres med udblødte abrikoser, der er blendet med løg. Svinekammen indgnides med krydderurter (oregano, timian, salvie, basilikum m.m.), salt og peber. Steges i ovn på et braiserunderlag af porrer, gulerødder, knoldselleri samt en smule vand.

Svinekammen kan anrettes på et fad med braiserurterne som underlag. Sværen kan steges sprød i ovn og anvendes som pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 14949 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-21 18:14:57
hvor længe i ovn