Svinekam Boulangere
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Store løg skæres fra top til rod.
Kartoflerne skæres i tykke skiver tilsæt salt og peber.
Kartofler og løg brunes lidt i smør på pande.
De brunede kartofler og løg lægges i bradepande.
Kryddernilliker stikkes i svinekammen samt evt. et laurbærblad, læg svinekammen i bradepande med kartofler og løg rundt om. Steges færdig i ovnen ved 200 grader C alm. ovn. Kartoflerne kan evt. tages op inden stegen hvis de er færdige inden. Ellers tages alt op og bradepanden koges af med vand og evt. en bouillonterning, sigtes over i en gryde og jævnes let med en smørbolle, smages til med salt og peber og farves evt. med kulør. Serveres med en god klat sennep. |
|
Opskriften er vist 34444 gange,
og udskrevet 328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne