Gumbo a la Susanne

Gumbo a la Susanne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Cajun

CajunIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 friske majskolber
1 kg.polsk kelbasa pølse
 
500 g.Kina-rejer
50 g.mayonnaise
 
0.5 dl.piskefløde eller creme fraiche
50 g.skrabet peberrod
 
Opskrift:
Rør peberroden op i mayonnaisen og spæd op med enten flødeskum eller craime fraise.

Skær pølser og eventuelt majskolber i passende stykker. Fyld en stor gryde med vand og lad majs og pølser koge i ca 10 minutter. Hæl rejerne i det kogende vand og lad det hele koge endnu to minutter og indtil rejerne er lyserøde.

Hæld vandet fra og server dampende varmt på stort fad med peberrodssalaten som dyppelse.





karakterer:
Opskriften er vist 13018 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-02 23:30:53
et forslag til nyt navn til retten: COMBO a'la susanne... men ellers en fin ret, som også ville fugere hvis man laver den som en traditionel gumbo...

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette har intet med Gumbo at gøre. Ikke engang ingrediensen der berettiger Gumbo-betegnelsen - Okra (også kaldet Gumbo) er med. Roux'en mangler også. Kald dog retten noget andet.

  -   2005-01-01 01:01:01
Har da ikke ret meget med Gumbo at gøre?!? Hvad med Rouxen?