Grøn gumbo
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Cajun Indsendt : Red : |
|
|
Skær skinken i små terninger og læg fedtet for sig selv. Kom fedt og olivenolie i en gryde og varm op til det syder. Tilsæt skinketerningerne, løg, hvidløg, oregano, timian og lad det simre i fem minutter under lidt lavere blus og med omrøring.
Tilsæt laurbærbladene, nelliker, selleri, peber og lad det simre endnu 2-3 minutter. Tilsæt hvidkålen og bouillonen. Bring det hele i kog og lad det simre i fem minutter. Tilsæt grønkålen, knoldselleri og lad det koge i endnu to minutter. Læg så spinat, brøndkarse og skalotteløg i gryden, skru ned på lavt blus og lad det simre i et minut efter det er begyndt at koge igen. Tilsæt persille, allehånde og muskatnød, salt, peber og cayenne. Fisk fedtet op af gryden (og nellikerne, hvis de kan findes). Serveres øjeblikkelig. Serveres med kuvertbrød eller hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 14518 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer MF - 2005-01-01 01:01:01 This is a Hot Pot. Not a Gumbo. HC - 2005-01-01 01:01:01 Heller ikke en gumbo |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne