Husarsteg
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Champignon i skiver og løg i tern svitses i smør på panden.
Tilsæt lidt rasp og smag til med salt, peber og timian.
Kødet skæres i skiver på langs, men ikke helt igennem. Fyldet fordeles mellem kødskiverne, som holdes sammen med kødpinde eller snøres med garn (som rullesteg). Stegen lægges i et ovnfast fad. Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet. Stil fadet med kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn og lad stegen stå i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Lad stegen hvile ca. 20 minutter dækket med stanniol. Husarstegen skæres i skiver ved servering. Serveres med f.eks. bagte kartofler, skysovs og dampet broccoli. |
|
Opskriften er vist 366510 gange,
og udskrevet 10951 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Tommy Hansson. Bryggeren - 2022-06-24 15:05:16 Husarsteg er noget af det bedste man kan forkæle sine gæstet med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ spørgejørgen - 2015-07-12 10:10:52 hvad med 2½ kg steg hvor lang tid skal den have ? anonym - 2012-09-04 12:25:42 Skær skiverne på tværs Geilager - 2011-08-26 10:40:39 Bacon er et must.. Kan med fordel laves på grill. fru jensen - 2011-03-10 18:33:08 ristet bacon tern er super som fyld med løg og champignon Nina - 2008-01-09 20:58:03 den smagte bare rigtig godt! Nakkefilleten blev rigtig mør og god. Jette - 2005-01-01 01:01:01 server haricover friske eller frosne til. Jette - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at komme skivet tomater/grøn peber samt hvidløg mellem skiverne og tilsæt rødvin inden den sættes i ovnen. rigeligt med timian, husk hvidløg. Når retten er færdig, sigtes skyen og jævnes med maizena eller maizena soucejævner, en lækker krydret ret. dorthe - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt men jeg foretrækker hasselbagt kartofler dertil |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne