Svinekam med druer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun hurtigt kødet på alle sider - med fedtsiden nedad først - i en gryde ved god varme. Drys med salt og peber.
Tilsæt vin og bouillon. Lad kødet stege ved svag varme ca. 30 minutter på hver side under låg. Kødet er færdigt, når centrumtemperaturen er 65 grader.
Mens kødet steger, halveres og udstenes vindruerne. Tag kødet op, pak det i stanniol, lad det hvile ca. 20 minutter. Si og skum skyen. Jævn den med majsstivelse og tilsæt vindruerne. Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og halvdelen af timianen. Fjern kernerne fra æblerne og skær dem i tynde både. Rist dem let i olie på panden med valnødder og resten af timianen. Skær kødet i tynde skiver ved servering. |
|
Opskriften er vist 9980 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne