Orientalsk svinekam med tomat og basilikunsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Orienten Indsendt : |
|
|
Skær med en lang kniv en lomme i midten af svinekammen fra den ene ende.
Drys de tørrede abrikoser med friskhakket rosmarin samt halvdelen af basilikummen og kom dem i kødlommen. Luk stegen med stegenåle. Krydder stegen med salt og peber og læg den i et fad med hvidvin, vand og hakkede tomater. Sæt stegen i en varm ovn på 220 grader C i ca. 45 minutter. Herefter tages stegen ud og hviler i 15 minutter. Kom stegeskyen i en gryde og nedkog det til det halve, smag til med salt og peber, saften af citronen samt tomatpuré. Sigt saucen og kog den let cremet med piskefløde. Tilsæt resten af basilikummen lige før serveringen. Serveringsforslag: Stegen skæres i skiver og anrettes på et fad. Server med årstidens friske grøntsager vendt i en blanding af smeltet smør, akaciehonning, 2 spsk kokosmel og kødet af 4 hakkede tomater uden kerner. Serveres med ris kogt med citronskal og ingefær. |
|
Opskriften er vist 10080 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne