Porchettakrydret flæskesteg med æble og appelsin salat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland hakket hvidløg, krydderurter, salt og peber. Skær flere, ca. 2 cm dybe snit med en spids kniv på stegens kødside og læg halvdelen af krydderiblandingen i. Sørg for at sværen er smalt ridset helt ned til kødet. Læg stegen med sværen nedad i et ovnfast fad og hæld kogende bouillon ved.
Kog sværen ved 230 grader i ca. 20 minutter. Gnid stegen med resten af krydderiblandingen. Vend stegen og gnid sværen med salt. Læg evt. et par urter i skyen. Lad kødet stege videre ca. 30 - 40 minutter, indtil et stegetermometer viser ca. 60 grader. Tag nu stegen ud af ovnen, og lad den hvile ca. 20 minutter utildækket. Det er vigtigt at lade stegen hvile, da temperaturen i stegen stiger i denne periode (og stegen færdigsteges) og saften samtidig samler sig. Sauce Skum stegeskyen for fedt, tilsæt evt. mere bouillon. Jævn med 2 tsk. maizenamel udrørt i lidt vand og kog saucen igennem og smag til. Salat Blancher savojkålen/kinakålen og snit den i tynde strimler. Bland den med tændstiktynde strimler af gulerod, æble i terninger og appelsinfileter. Overhæld evt. med en fløde-citrondressing af 1 dl. fløde, 2 tsk. citronsaft og 1 tsk. sukker |
|
Opskriften er vist 25144 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Den mad glade - 2010-03-05 10:19:12 Jeg elsker denne ret. Perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne