Vintersuppe
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg nakkefilet og bacon i en stor gryde hæld vand over, så det knapt dækker og bring det i kog.
Gryden skummes godt af og sennepskorn, peberkorn og salt tilsættes. Koger ved svag varme ca. 1 time. Snit hvidkålen. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler i grove stykker. Efter 1 time tilsættes grønsagerne og koger med endnu 1 time til kød og grønsager er møre. Tilsæt evt. ekstra vand undervejs. Skær kødet i skiver og server det med grøntsagerne drysset med hakket persille. Serveres med Sennep og groft brød. |
|
Opskriften er vist 41640 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne