Fyldt svinekam med bacon

Fyldt svinekam med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
 kartofler
 
 Fyld:
2 spsk.smør.
1 lillerevet løg.
10-12 skiverbacon.
 klippet persille
 timian.
 
 Sauce:
250 g.champignon.
50 g.smør.
 skyen fra kødet
 fløde
 jævning
 kulør
 
Opskrift:
Giv kødet et dybt rids på langs, og fordel heri det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges omkring stegen, og den anbringes i et smurt ildfast fad.

Kartoflerne skrubbes grundigt, og deles på langs i halve, som lægges ved siderne af stegen, eller i et smurt fad ved siden af. Kartoflerne pensles med olie og drysses med salt, peber og klippet grønt. (Timian, persille eller dild.) Steges i ca. 45 min. ved 225 grader.

Til sovsen kan anvendes friske champignoner eller andre svampe, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør. Jævnes og småkoger i få min.





karakterer:
Opskriften er vist 33744 gange,
og udskrevet 1020 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
med til fyld finthakket svampe små fine bacontern blandes med lidt barbecue og rør det sammen med æggevider