Svinekam i oste - valnøddesauce

Svinekam i oste - valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
1 tsk.salt
0.5 tsk.basilikum
 Friskkværnet peber
75 g.blå Castello ost
3 dl.vand
1-2 tsk.maizenamel
25 g.hakkede valnøddekerner
 
Opskrift:
Kødet gnides med salt, basilikum og peber og lægges i en lille bradepande. Osten skæres i tynde skiver og smøres derefter på kødet.

Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ved 160 i ca. 60-75 minutter (kødtermometer skal vise ca. 60-65 grader) Kødet pakkes ind og hviler ca. 15 minutter.

Skyen hældes e en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.

Skær stegen ud i skiver, og hæld saucen over og server straks med kartofler eller ris med salat.





karakterer:
Opskriften er vist 7920 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu