Indbagte Figner med valnøddeis
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Valnødderne ristes på en tør pande, afkøles og hakkes fint.
Æg æggeblommer og sukker piskes hvidt. Piskefløde og cacao piskes let og vendes i æggemassen sammen med valnødderne. Isen hældes i en form og stilles i fryseren et par timer. Stilkene klippes af fignerne, og der skæres et kryds i toppen af dem. Portvinen hældes forsigtigt ned i fignerne, der stilles på køl i 1 time. Butterdejpladerne tøes op og halveres. De pakkes om fignerne, således at de fire hjørner samles på toppen af fignerne. Pakkerne pensles med æggehvide, drysses med flormelis og stilles i en 220 grader forvarmet ovn, til de er lysebrune. Servering Isen tages ud af fryseren ca 20 min. før servering. Inden anretning røres isen igennem. 4 af de indbagte figner halveres. På hver tallerken anretts en hel figen, 2 halve samt valnøddeis. |
|
Opskriften er vist 11416 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne