Stegt lammeryg med bagte urter og oliven-lammesky
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Lammesky
Afpuds og ben brunes i en gryde sammen med lidt løg, hvidløg, timian og selleri. Tilsæt lidt rødvin og lad det koge ind. Kom vand eller kalvefond på, til det dækker. Kog op, skum og lad det småsimre i et par timer. Sigt fonden og kog den ind til passende smag og konsistens. Brun lammeryggen på en pande og læg den på en rist. Under risten lægges i et fad de groftskårne urter, der er krydret med salt og peber og smurt med hvidløg og olivenolie. Steg lam og urter sammen 20-25 minutter ved 175 grader. Kog saucen op, jævn den evt. med lidt Maizena, lun oliven i saucen. Lad stegen hvile cirka 20 minutter. Anret urterne i midten, sæt skiver af kød op ad dem og læg saucen omkring. Serveres med nye kartofler eller nye spidskål. |
|
Opskriften er vist 13144 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne