Lammeryg stegt med krydderurtepanade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Lam
Lammeryggen skæres i 4 stykker og brunes på panden, krydres med salt og peber. Panade Rasp, persille, lidt timian, Parmesan og 1 dl. olivenolie køres på "hurtighakkeren" eller hakkes fint i hånden. Pres panaden på lammestykkerne og steg dem i 15 min. ved 200 grader i ovn. Sauce Hakkede skalotteløg svitses let i en gryde, hvid balsamico og hvidvin tilsættes, og dette lader man koge ned, til der er 1/3 tilbage. Herefter tilsættes lidt hakket timian og lammesky. Lad dette koge ind til en passende konsistens, (hvis der bruges blendede tomater, skal man beregne en længere kogetid og tilsidst montere med 30 g. koldt smør). Tips: Sqaush, rødløg, tomat og aubergine skæres i 4 mm. tykke skiver og lægges skiftevis i lag på en bradepande, krydres med resten af den hakkede timian, salt og peber og vædes med olivenolie. Bages 10-15 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 12594 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne